Een goede schakelkast voor diverse marktsegmenten

Vlasblom Paneelbouw Service bouwt de meest complexe bedieningspanelen en schakelkasten (besturingskasten) in eigen beheer. Tevens kunt er ook voor kiezen om onze ervaren experts in te lenen. Onze medewerkers zijn allen in het bezit van VOL-VCA wat inhoudt dat zij zelfstandig hun werkzaamheden op locatie kunnen uitvoeren. Onze schakelkasten en andere diensten bouwen wij voor diverse marktsegmenten. Onze specialisatie ligt in de besturingssystemen en machines. Dit maakt ons het paneelbouwbedrijf bij uitstek om uw automatisering en productieproces te optimaliseren. Naast de bouw verzorgen wij ook de elektronische schema’s en leveren we u aansluittekeningen.

Besturingssystemen onmisbaar bij bedrijven

Als paneelbouw service bouwen en onderhouden wij de meest geavanceerde besturingskasten oftewel schakel- en regelkasten. De kasten kunt u een beetje vergelijken met een meterkast, alleen zijn ze complexer en voor meer doeleinden te gebruiken. Schakelkasten en regelkasten zijn niet weg te denken uit de huidige industrie. Zonder deze systemen kunnen machines immers niet werken omdat ze geen aansturing hebben. Dankzij de juiste programmering van schakelkasten weten machines exact wat ze moeten doen op welk moment. Tevens kunnen wij de regelkasten zo inrichten dat ze foutmeldingen kunnen geven zodat u minder productieverlies heeft.

Indeling schakelkast

De indeling van een kast is geheel afhankelijk van de doeleinden waarvoor deze wordt gebruikt. Doorgaans bezit de kast twee aparte componenten waarvan er één is bestemd voor de zekeringen en stroomvoorziening. Het tweede component stuurt de diverse systemen aan. Hoe meer er aangestuurd moet worden, hoe groter de kast is. De grootte van de schakel- of regelkast wordt opgezet door een technisch tekenaar. Vervolgens bouwen wij aan de hand van deze tekening en uw wensen het gehele besturingssysteem.

Service schakelkasten van Vlasblom

Onze ervaring in het bouwen en aanleveren van een schakelkast en panelen, maakt het mogelijk om u maatwerk te leveren. Wij denken graag met u mee door u te adviseren en door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Daarnaast besteden we veel aandacht aan duurzaamheid en betrouwbare besturingssystemen en machines. Tevens verrichten wij kwalitatief onderhoud en zo nodig ook reparaties. Heeft u haast? Voor ons is dat geen probleem. Onder onze service valt een snelle en efficiënte levering binnen de gestelde levertermijnen. Wilt u meer informatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf. Ons telefoonnummer: 06-44932087. E-mailadres: info@vpsbv.nl. Wilt u liever eerst een offerte ontvangen? U kunt deze aanvragen op onze website.

industriële automatiseringstechniek