PLC besturing voor bedrijven

Vlasblom Paneelbouw Service BV is een bedrijf met ruime ervaring in paneelbouw, PLC besturing, regel en meettechniek, industriële automatisering en besturingssystemen. Zeventien jaar geleden startte André Vlasblom als ZZP’er nadat hij al 20 jaar werkzaam was geweest in de paneelbouw. In 2007 is hij deze BV gestart en met succes. Dankzij deze jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en installeren van panelen en besturingssystemen kan er met alle eerlijkheid gezegd worden dat u bij Vlasblom kunt rekenen op deskundigheid en kwaliteit. Onze producten ontwikkelen wij aan de hand van de door u aangeleverde specificaties. Daarnaast hebben wij alle kennis over de meest gebruiksvriendelijke hardware en software platforms zoals PLC besturing.

Wat is PLC besturing?

Als u zich verdiept in de techniek rondom machines zult u vast vaak de term PLC tegengekomen zijn. PLC’s nemen erg toe in de techniek doordat deze zeer makkelijk in gebruik zijn. Als u deze besturing wenst voor uw bedrijf, is het misschien handig om hierover meer te weten. PLC staat voor ‘programmable logic controller’. Het Engelse woord ‘controller’ staat vaak voor een apparaat waarmee je iets kunt besturen. PLC is zo’n apparaat. Simpel gezegd: PLC is een elektronische computer die iets bestuurt. PLC besturing wordt vaak gebruikt voor de automatisering van machines of van productielijnen. Hoe de machines bestuurd worden, is afhankelijk van de interface van de PLC besturing. Deze interface wordt aangepast op uw bedrijfsdoelstellingen en productielijnen zodat de PLC alles op de juiste manier aanstuurt. Naast de aansturing is een PLC erg goed in staat om storingen of andere afwijkende situaties te ontdekken in het productieproces. Hierdoor is het systeem uitermate geschikt om de kwaliteit en veiligheid van elke productielijn hoog te houden. Dat is ook de reden waarom wij en andere technici graag gebruik maken van een PLC besturing. Andere voordelen zijn dat PLC niet gevoelig is voor trillingen, vocht, geluid of stof en daarom betrouwbaarder is dan andere systemen.

Wilt u PLC besturing? Neem contact op

Of u nou een geheel nieuwe installatie met PLC besturing wilt of u wilt een bestaande ombouwen naar dit eenvoudige, maar betrouwbare systeem: Vlasblom Paneelbouw regelt het voor u. Wij verzorgen de interface en installatie die is gebaseerd op uw productieproces en wensen. Onze besturingssystemen kunnen wij op locatie maken of in onze eigen montageruimte. Interesse in de service van Vlasblom? Vraag een offerte aan of bel ons op: 06-44932087.

elektrotechniek