Bekabeling en paneelbouw van Vlasblom Paneelbouw Service

Om de paneelbouw of schakelkasten van uw bedrijf te realiseren is de bekabeling een essentieel onderdeel. Neem maar een eens een kijkje in een regel- of besturingskast en u zult zien dat alles met kabels verbonden is. Onder onze werkzaamheden valt dus de bekabeling en dit is één van de voornaamste werkzaamheden die we verrichten. Zonder een goede bedrading heeft u niets aan uw besturingssysteem en/of schakelkast. Om dit werkje naar behoren uit te voeren, is ervaring en een gedegen opleiding nodig. Daarom werken bij Vlasblom alleen maar gecertificeerde paneelbouwers die alle kennis bezitten en zelfstandig en veilig kunnen werken.

Professionele bekabeling

Het is niet voor niets dat onze medewerkers jarenlang in opleiding zijn geweest om panelen en regelkasten te bouwen. Bekabeling moet namelijk met uiterste precies uitgevoerd worden. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en jarenlange ervaring om de installaties goed uit te kunnen voeren. Als de aansluiting van de kabels niet goed is aangelegd kunt u veel problemen ondervinden binnen uw productie of andere werkzaamheden. Vlasblom paneelbouw maakt daarom niet alleen de panelen en besturingskasten, maar wij verzorgen ook de installatie op uw locatie. Bij deze installatie zorgen wij er eigenhandig voor dat alles naar behoren wordt aangesloten. Omdat wij als paneelbouwers veel met de bekabeling in de weer zijn noemen sommige ons wel eens bedradingsmonteurs. Uiteraard gaan onze diensten verder dan dat, maar het geeft wel aan hoe groot dit onderdeel is van onze werkzaamheden.

De bekabeling verbindt al uw apparatuur

De kabels zorgen niet alleen dat er stroom naar de installaties gaat zoals dat vaak wel het geval is bij huis- en keukenapparatuur. Sommige regelkasten kunnen wel 10 meter lang zijn met daarbij een bedrading van ongekende grootte en complexiteit. Vooral binnen grote industrieën zorgt de bekabeling samen met de netwerken ervoor dat alle apparatuur met elkaar in verbintenis staan. Vlasblom kan u helpen met het ontwerpen en de installatie van de kabels.

Inlenen van experts of uitbesteden paneelbouw en bekabeling

Bij Vlasblom bieden we u twee mogelijkheden om besturingssystemen te bouwen. U kunt onze experts inlenen of u kiest ervoor dat we de bouw en afwerking verrichten in onze eigen montageruimte. Uiteraard zullen we later alles installeren en testen. Gebruikmaken van onze diensten? Vraag een offerte aan of bel: 06-44932087 of stuur een e-mail naar: info@vpsbv.nl.