Kastenbouw? Kies voor Vlasblom Paneelbouw Service

Kastenbouw of paneelbouw is een specialisme van Vlasblom Paneelbouw Service BV. Onze kastenbouw is dankzij onze ervaring van ruim 10 jaar geoptimaliseerd en gespecificeerd. Om dit te bereiken zijn we constant bezig met verbeteringen aanbrengen door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. U kunt ons inschakelen voor diverse besturingspanelen. Vraag altijd wat de mogelijkheden binnen ons bedrijf zijn. Aangezien wij een team hebben dat uitsluitend uit ervaren en gecertificeerde medewerkers bestaat, kunnen wij veel wensen waarmaken. Schroom dus niet om ons team uit te dagen!

Wat houdt kastenbouw in?

De kastenbouw heet ook wel paneelbouw. De paneelbouw houdt in dat gediplomeerde vakmannen besturingskasten en panelen tekenen, ontwerpen en bouwen aan de hand van schema’s. In de kastenbouw is het essentieel dat het paneel en systeem efficiënt en foutloos werkt. Wanneer dit niet het geval is, kan dit grote gevolgen hebben voor bijvoorbeeld uw bedrijf. Zo kan bijvoorbeeld uw productielijn stil komen te liggen. De aansluiting en het testen van panelen behoort ook bij de werkzaamheden van een kastenbouwer en tevens bij onze service. Wij testen de panelen op diverse systemen. Vervolgens zetten wij het besturingssysteem op en verzorgen de bedrading zodat we het systeem kunnen aansluiten in uw werkplaats. De kastenbouw zelf kunnen we op locatie verrichten, maar we kunnen de bouw ook in onze eigen montageruimte uitvoeren. Wanneer het paneel klaar is, komen we alles bij u opzetten en installeren.

Waarom kiezen voor kastenbouw van Vlasblom?

Onze paneelbouw is van hoogwaardige kwaliteit. Dat is eigenlijk één van de voornaamste redenen om voor ons bedrijf te kiezen. Maar daarnaast vinden wij een goede service ook heel belangrijk. Dit houdt in dat we ons aanpassen aan uw wensen. Onze kastenbouwers zijn op elke locatie in te zetten en we kunnen zo nodig ook de bouw op onze eigen locatie verrichten. De voordelen van Vlasblom Paneelbouw Service:

  • Al onze medewerkers bezitten een VCA-VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven)
  • U kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen zonder dat u ons hoeft in te huren
  • Wij kunnen u voorzien van deskundig advies
  • We bespreken eerst uw wensen en proberen deze zoveel mogelijk te implementeren
  • U kunt bij ons standaardpanelen laten bouwen als ook panelen op maat
  • Wij verrichten reparaties en onderhoud

Neem contact op voor uw kastenbouw

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en/of een afspraak. Telefoon: 06-44932087. E-mail: info@vpsbv.nl.

elektrotechniek