Op zoek naar een elektrische schakelkast? Neem contact op met Vlasblom

Vlasblom Paneelbouw Service is ervaren en deskundig in het produceren en vervolgens installeren van een elektrische schakelkast. Wij vinden een snelle en efficiënte manier van werken erg belangrijk. Uiteraard zorgen we er altijd voor dat we kwalitatief werk afleveren. U heeft de mogelijkheid om ons deskundige personeel in te lenen of u kiest ervoor om de bouw uit te besteden. In dat geval verrichten wij onze werkzaamheden in onze eigen montageruimte en komen wij hierna op uw locatie voor de installaties en het uitvoeren van testen.

Wat is een elektrische schakelkast?

Vlasblom is specialist in het bouwen en installeren van schakel- en regelkasten. Een schakelkast is een complexe en meer uitgebreide versie van een meterkast. Om het makkelijk te verwoorden is de elektrische schakelkast de plek waar de elektrische energie naar toe gaat en waar de besturing van machines en installaties weer uit gaat. Zonder een schakel- of regelkast kunnen de werkzaamheden in uw bedrijf niet uitgevoerd worden. Net zoals dat de apparaten in uw huis ook niet goed functioneren als u geen meterkast heeft. Een schakelkast alleen is niet genoeg. Evenals het feit dat alleen elektriciteit niet genoeg is om machines te laten werken. Deze machines moeten bestuurd worden. Een elektrische schakelkast behoeft daarom een deskundig besturingssysteem en programmering zodat de machines weten wat ze moeten doen. Hier kunnen nog meer extra functies aan toegevoegd worden. Naast de aansturing van machines kan het besturingssysteem zo ingericht worden dat deze ook foutmeldingen kan geven, productieprocessen kan stilleggen als er iets aan de hand is en ga zo maar door.

Aangepaste besturingssystemen

Vlasblom Paneelbouw Service is in staat de meest complexe en innovatieve schakel- en regelkasten te produceren. Zo is het voor ons mogelijk om uw elektrische schakelkast op zo’n manier te bouwen dat deze de beste resultaten voor uw bedrijf kan boeken. De grootte van een elektrische schakelkast en de manier waarop deze processen aanstuurt, is namelijk afhankelijk van uw wensen. In samenwerking met een technisch tekenaar, bouwen en installeren wij de gehele kast, installeren wij de besturingssystemen en nemen wij de bekabeling op ons.

Elektrische schakelkast? Neem contact op met Vlasblom

Laat ons uw opdracht uitvoeren en u bent ervan verzekerd dat u een hoogwaardige elektrische schakelkast heeft voor uw bedrijf met professionele besturingssystemen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of ons telefonisch bereiken op: 06-44932087. E-mailadres: info@vpsbv.nl.

elektrotechniek