Vlasblom Paneelbouw gespecialiseerd in besturingstechniek

Al sinds 2007 levert Vlasblom Paneelbouw uitsluitend kwaliteit en maatwerk aan honderden klanten. Onze paneelbouw is gericht op efficiëntie en professionaliteit. Daarbij besteden wij veel aandacht aan maatwerk. U bent immers degene die met het paneel uit de voeten moet kunnen. Daarom zullen wij ook de besturingstechniek op maat maken. Of u nu wilt dat we bij u het paneel bouwen of dat u dit liever elders laat doen, bij Vlasblom is alles mogelijk.

Besturingstechniek in machinebouw

Panelen bouwen is een onderdeel van de besturingstechniek. Dit is een verzamelnaam van alle systemen waarmee installaties en machines bestuurd worden. Een machine of installatie is altijd verbonden aan panelen, kasten, software en hardware. Onze paneelbouwers zijn gespecialiseerd in machinebouw. Zij kunnen ingeschakeld worden voor de montage van nieuwe panelen, maar kunnen ook prima reparaties van bestaande panelen verrichten.

Werkzaamheden van Vlasblom

Als u onze paneelbouwers inhuurt voor uw besturingstechniek, kunt u een complete service verwachten. Ons bedrijf ontwerpt, tekent en bouwt de besturingssystemen voor machines. Dit kan voor assemblage-, productie en bewerkingsmachines zijn. Deze besturingssystemen worden geïnstalleerd aan de hand van aangepaste software voor onder andere PC en PLC, maar er zijn hier meer mogelijkheden voor. Naast het ontwerp en bouw zullen wij ook onderhoudswerkzaamheden verrichten aan de besturingstechniek. Andere werkzaamheden:

  • Elektroschema’s ontwerpen
  • Hulp bij storingen
  • Machines testen
  • Ombouwen van bestaande besturingskasten

Onze werkwijze

Wilt u Vlasblom inschakelen voor uw besturingstechniek, dan bent u verzekerd van vakmanschap en een goede service. Allereerst plannen we een overleg in waarbij u kunt aangeven wat uw wensen zijn. Tijdens dit overleg zullen we ook adviseren wat voor uw bedrijf het beste systeem is en hoe we dit kunnen implementeren. Wanneer nodig kunnen we onderzoeken uitvoeren naar bestaande sensoren of inkoopdelen. Hierna zullen we een besturingssysteem voor ontwerpen en aan u voorleggen alvorens wij deze installeren. U kunt voor dit proces een (realistische) deadline meegeven. Aangezien wij altijd efficiënt werken, halen we uw deadline eerder wel dan niet. U kunt ervoor kiezen om ons personeel in te lenen of u kiest ervoor dat wij uw systeem bouwen in onze eigen montageruimte.

Besturingstechniek van Vlasblom Paneelbouw

Wilt u Vlasblom inschakelen voor de besturingstechniek van uw machines? Wij zijn u graag tot uw dienst. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via de telefoon: 06-44932087 of via de e-mail: info@vpsbv.nl. Liever eerst een offerte? Deze kunt u op deze website opvragen.

Industriële verdeelkast