Op zoek naar elektrische kastenbouw?

Elektrische kastenbouw draait om zorgvuldig installeren en produceren. Als u wilt dat dit goed gebeurt, moet u bij Vlasblom Paneelbouw Service BV zijn. Sinds 2007 zijn wij al actief in de kastenbouw en met succes. Onze kwaliteitsservice zorgt ervoor dat wij uw bedrijf optimale resultaten kunnen leveren dankzij onze elektrische kastenbouw. Wij leveren onze diensten van a tot z. Dit houdt in dat wij de gehele bouw op ons nemen zoals van bijvoorbeeld voedingskasten, schakelkasten en verdeelinrichtingen. Tevens dragen wij er zorg voor dat de elektronische componenten en (besturings)systemen op een veilige en goede manier gemonteerd en geïnstalleerd worden. Daarnaast verzorgen wij ook de bekabeling en aansluiting.

Complete elektrische kastenbouw

De elektrische kastenbouw is een veelomvattend werk. De elektrische kasten of panelen bevatten grofweg twee onderdelen. Er zijn schakelinrichtingen en verdeelinrichtingen die de elektrische stroom verdelen. Daarnaast zijn er besturingskasten of schakelkasten die bij de machines of apparaten horen. Deze twee elementen moeten op elkaar aansluiten door middel van conceptontwerpen die vertaald moeten worden naar werkzame panelen en besturingssystemen. Alleen wanneer er gebruik wordt gemaakt van de juiste kennis, deskundigheid en ervaring kan de elektrische kastenbouw foutloos en efficiënt verlopen. Kleine foutjes kunnen al snel veel gevolgen hebben voor bijvoorbeeld de productieprocessen binnen uw bedrijf. Om die reden is het essentieel dat u de bouw van uw kasten overlaat aan een expert. Vlasblom Paneelbouw Service neemt deze taak zorgvuldig van u aan.

Waarom kiezen voor Vlasblom?

Door onze klantgerichte service en duidelijke communicatie kunnen we uw opdracht efficiënt en zorgvuldig uitvoeren. Dit kan op uw locatie door onze experts in te lenen. Zij zijn allen in bezit van VOL-VCA. Dit is een certificaat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven. Onze medewerkers kunnen dus geheel zelfstandig werken volgens de nieuwste veiligheidsregels. Wij bieden u daarnaast de mogelijkheid om de opdracht aan ons uit te besteden. Het grootste gedeelte van de elektrische kastenbouw gebeurt dan in eigen beheer. Hiervoor hebben we een montageruimte ingericht van maar liefst 350 m2. Andere voordelen:

  • Wij leveren altijd maatwerk
  • Uw wensen en voorwaarden zijn voor ons belangrijk
  • Wij verrichten onderhoud en reparaties
  • We hebben veel ervaring en deskundigheid in pacht

Elektrische kastenbouw? Neem contact op met Vlasblom

Bent u op zoek naar een bedrijf dat ervaren en deskundig is in elektrische kastenbouw? Kies dan voor Vlasblom Paneelbouw Service BV. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel: 06-44932087. E-mail: info@vpsbv.nl.

Elektrische kastenbouw